02 Jan
02Jan

Eljött az ideje annak is, hogy beszéljünk erről a meglévő problémáról...

...miszerint a 2016 és 2017 évben kiadott tipusú gépeknek, a háttérvilágítás szalagkábele, gyakorlatilag elszakítja önmagát tartós használat mellett. Sajnos az ezekre életbe lépett gyártó által indított csereprogram lejár, de a probléma megmaradt.

Milyen hibákat tapasztalhatunk és miért történhet meg?

A kijelző felnyitása közben elmegy a kép, villog vagy az alsó része szabálytalan mintázatot mutat, de olykor teljesen fekete a kép vagy nincs kijelzés, mintha nem is kapcsolna be a gép.

Persze ilyenkor nagy a pánik, teljesen megadta magát a gép és egy új gépet beszerezni költséges és az adatok is kényesek, de szerencsére tartósan javítható a probléma ha hozzánk kerül a gép.

Itt látható a használat közben bekövetkezett szakadás, nem kell hibáztassuk magunkat, ez egy gyári tervezés problémája.

Hozd be hozzánk és mi cseréljük a kábelt, ami már nem fog elszakadni mivel az újabb "javított" kiadású kábellel pótoljuk.

A szerviz, rendkívül kényes, több órát vesz igénybe, a szenzitív eszközt nagy figyelemmel szedjük szét és professzionális eszközöket igényel, úgynevezett mikroforrasztásokat végezünk el, nagyfelbontású mikroszkóp alatt. 

A javítás ára az új kábellel és élettartam garanciával 49.990 a cikk megosztásával pedig féláras hardveres karbantartással!

Keress minket az elérhetőségeinken vagy foglalj időpontot az oldalon, Facebookon vagy a reservio profilunkban, ígény esetén futárral.


LCD Sprinter - Apple Szerviz

1032 Budapest Kiscelli utca 7-9

info@lcdsprinter.hu

06303279903

Így már jobb :) 

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.